Hem » Belysning » Industribelysning

Industribelysning

Industribelysning i flera olika modeller. Det är moderna och energieffektiva industriarmaturer som har höga kapslingsklasser vilket göra att de klarar hårda miljöer. De är passande att använda i industrilokaler och lagerlokaler. LED-belysning är bra för miljön, med lång livslängd och energbesparande effekter som ger låga driftskostnader.

Belysningen har flera olika användningsområde och kan placeras ut efter behov på flera platser, exempelvis entréhallar, industrilokaler, lagerutrymmen, verkstadshallar och varuhus. Armaturerna är praktiska att placera i utrymmen som har högt i tak. Deras ljus sprider sig ner i gångar och kan lysa upp stora områden. För höjder på 5-12 meter krävs ljuskällor och armaturer med höga ljusflöden. Alla våra industribelysningar är försedda med höga ljusflöden och stor ljusspridning. 

Inom industribelysning finns det också ljuskällor, exempelvis HQL LED-ljuskällor. När en HQL LED-ljuskälla ersätter en gammal HQL sparar du energi. Ljuskällorna har långa livslängder vilket ger lägre underhållskostnader. LED-lamporna finns med flera olika effekter.

Gatubelysning som är utrustad med LED-teknik finns i olika varianter. De används för att lysa upp parkeringsplatser, parker, gårdar, stigar och gator. Det finns stolparmaturer som är till för utomhusbruk och placeras på Ø48mm eller Ø60mm stolpe. De har inbyggda LED-ljuskällor, ger ett vitt sken och är vinklingsbara.

Läs mer
Produkter
12 36 72