Så handlar du

För att handla börjar du med att välja ut en produkt. Om du redan vet vilken produkt du önskar, går det bra att använda sökfältet för att snabbt komma åt produktsidan. Om du inte bestämt dig för en specifik produkt, kan du med fördel använda vår katalog för att få en överblick av sortimentet. Väl inne på produktsidan för den utvalda produkten kan du dels läsa information om produkten och skicka produkten till kundvagnen genom att välja antal att beställa och sedan klicka på knappen "Lägg i kundvagnen". När du lagt till de produkter du önskar köpa i kundvagnen går du vidare till kassan genom att klicka på den orangea knappen längst upp till höger på hemsidan. Väl i kassan visas en överblick på vad som placerats i varukorgen och här kan du även göra ändringar i antal innan du fortsätter med din beställning. Kontrollera alltså att du valt rätt produkter och rätt antal av varje produkt innan du fortsätter.

Efter att du säkerställt att du valt rätt produkt och rätt antal "scrollar" du ner på sidan till sektionen för fraktsätt och väljer passande fraktsätt. Ifall någon vara är skrymmande så kommer fraktsättet automatiskt att ändras till ett fraktsätt som kan hantera skrymmande produkter vilket kan medföra förändringar i fraktkostnad så var noga med att kontrollera att det valda fraktsättet överensstämmer med dina önskemål.

När varorna är i kundvagnen och fraktsättet är valt, scrollar du vidare till sektionen för betalning. Här använder vi oss av systemet "Klarna Checkout". Om du tidigare använt Klarna checkout behöver du oftast bara skriva in din E-post adress och ditt postnummer. Om du aldrig använt systemet tidigare kommer det krävas mer information. När informationen är ifylld kommer du kunna välja betalsätt. Här kan du välja mellan Faktura, Delbetalning, Klarna Konto, Direktbetalning eller Kortbetalning.